Länsförbundets nya styrelse !

På Länsstämman 14 maj i Västervik valdes en ny styrelse för Länsförbundet, till största delen följandes valberedningens förslag, men med en förbättring i och med att stämman ökade andelen kvinnor (från noll till en!). Denna styrelse träffades en heldag 5 juni på Hycklinge, många viktiga ting diskuterades och beslutades, se protokollet HÄR.

Det nya laget visas i fotot nedan, och dess ledamöter är, från vänster: Staffan Arvegård (ersättare 1), Justus Bennet (kommunikatör), Kuno Nilsson (ordförande), Per Jiborn (kassör) Patrik Waernbaum (ledamot), Jan Herrmann (sekreterare), Anders Valeskog (ledamot), Annette Hultäng (vice ordförande). På fotot saknas Christina Almqvist (ersättare 2).

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.